Isparta'da

Isparta Online Blog

Isparta Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı

Emlak ve Gayrimenkul Danışmanlığı

Isparta Emlak ve gayrimenkul hizmetleri olarak en önemli işimiz emlak sahibi ile alıcıyı korumaktır. Sektörde güven denilen kavram bizim açımızdan oldukça önem arz etmektedir. 

Potansiyel müşterilerin bulunması, her Gayrimenkul Danışmanı kendi işini yaptığı için kendisine ait bir müşteri veri tabanı oluşturur. Gayrimenkul satmak ya da almak isteyen insanlar dışında yeni müşteriler de kazanmak için kendi adına pazarlama faaliyetleri yapar. Emlakları portföyüne almak, potansiyel satıcılara ulaşmak ve müşterilerine karşı sorumluluklarını yerine getirmek için pazarlama faaliyetleri yaparken; belirgin bir bölge seçer ve burada daha fazla portföy almak için o bölgenin sakinleri ile sürekli temasta kalır.

Gayrimenkulün pazarlanması, portföyündeki her bir emlak için ayrı ayrı pazarlama faaliyetleri yapar. Emlak sisteminin kendisine sunduğu araçları kullanarak ürünü pazardaki daha fazla sayıda potansiyel alıcıya ulaştırır.

Uzmanlık alanında edindiği bilgiler ile sürekli alıcı ve satıcılar ile bağlantıdadır. 

Bu pazarda,  bütün müşteri ile düzenli bağlantı halindedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve finansal olanaklar bulmalarına destek vermek; Satıcılara daha iyi hizmet sağlamak için çok yoğun değil çok akıllıca çalışır. Gayrimenkulü göstermeden önce alıcının ihtiyaçlarını anlar. Onlara tamamen arzuladıkları özelliklerdeki sunumları yapar.

GAYRİMENKUL DANIŞMANLIĞI NEDİR?

Gayrimenkul alırken, satarken, kiralarken veya gayrimenkulle ilgili finansman sunarken/temin ederken; hukuki, teknik ve fiziki verilerin, bilimsel, doğru ve hızlı bir şekilde araştırılıp sonucuna göre yatırım kararına yön verilmesi, yapılan yatırımın güvenilirlik ve zaman periyodunda getirisinin tespit edilmesi hizmetlerine verilen genel addır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar